Драги пријатели, Ве известуваме дека вашите нарачки за Денот на жената 8 МАРТ можете да ги направите од денес па најдоцна до 06.03.2024 Среда до 08.00 часот. Нека е честит празникот <3

City Flowers Skopje

Политика на испорака

Cityflowers.mk испорачува на територија на Град Скопје и има склучено договор за соработка со повеќе оператори за испорака на пратки. Нарачаните производи ќе Ви бидат испорачани до адресата која сте ја навеле како адреса за испорака.
Поради новонастанатата ситуација со Covid 19 имаме промени во времето на испорака на нарачките и истата се извршува:

-  од денес за утре

, секој работен ден од Понеделник до Сабота.

Испораката на производите се извршува во период од 10.00  до 16.00 часот, од Понеделник до Петок, и од 10.00 до 14.00 часот во Сабота.

Дополнително по стабилизирање на ситуацијата ќе Ве информираме кога услугата испорака во истиот ден или ден за ден, ќе биде повторно достапна.

Имајте во предвид дека во Недела и државни празници не испорачуваме подари тоа што нашиот став вели дека покрај работата, вработените треба да имаат слободно време за дружење со себе, семејството и пријателите. Од тие причини во Сабота работиме со скратено работно време, а Неделите и празниците ги користиме да се релаксираме и празнуваме.

Доколку курирот кој ја врши испораката не успее да Ве најде на дадената адреса и да Ви ја предаде пратката, ќе Ве контактира на телефонскиот број кој е оставен за контакт со примачот со цел да ја договори доставата. Од таа причина е многу важно при нарачката да оставите точни податоци и точен телефонски број. Истите се користат единствено при испораката. 

Во моментот работиме на покривање на сите останати градови во Македонија со испорака. Доколку во меѓувреме имате потреба од испорака во некој од останатите градовите во Македонија, слободно контактирајте не со цел да ја договориме испораката.

Со цел да ја зачуваме свежината на нарачаните цвеќиња, а воедно и да ги заштитиме при испораката, изработивме соодветни кутии во кои ќе пристигне вашиот букет.  Понекогаш, во зависност од големината на самите цветови и бројот на стебла кои сте го одбрале, доколку букетот е поголем од кутијата, го испраќаме завиткан во украсна натур хартија во која е повторно соодветно заштитен.
Заедно со цвеќето, ќе добиете и храна за цвеќе, упатство за грижа и картичка со персонализирана порака.
 


Имајте предвид дека понекогаш цветовите ќе пристигнат во форма на пупка, па од таа причина ќе изгледаат поразлично од фотографиите. Дајте им време на пупките да расцветаат во прекрасни цветови - онака како што очекувате, а примателите ќе можат да уживаат во нивната убавина подолг временски период.

Совети за одгледување и промоции?