Драги корисници, Ве известуваме дека поради летните одмори сервисот на City Flowers нема да врши испорака од 15.06. до 24.06.2019 год. Ви благодариме на разбирањето :)

Contact

City Flowers Skopje

City Flowers Skopje

Орце Николов 110
1000 Скопје,
Македонија


Повеќе информации?

Погледнете го делот со ЧПП и доколку не го најдете одговорот, пишете ни. Ќе се обидеме да ви одговориме во најкраток временски рок.

Погледни ЧПП

Пишете ни

Captcha

Порачај букет до 14:30 за испорака истиот ден!

Совети за одгледување и промоции?