Драги пријатели, Ве известуваме дека од 09.07.2024 до 22.07.2024 сервисот на City Flowers нема да врши испораки подари летните одмори. :)

City Flowers Skopje

Како да купам

ПОСТАПКА ЗА НАРАЧКА НА ПРОИЗВОД

Чекор 1: Одберете производ
Чекор 2: Одберете од дадените опции за големина на букет / собно растение во украсна саксија или украсна хартија
Чекор 3: Одберете количина
Чекор 4: Одберете од популарните дополнителни производи како вино, чоколади, мече итн. со едноставен клик на самиот производ
Чекор 5: Потоа кликнете на копчето "Внеси во кошничка" и производот е внесен во вашата кошничка
Чекор 6: Проверете ја состојбата во вашата кошничка и ако е се во ред кликнете на копчето 'кон плаќање' или ако сакате да продолжите да купувате и други производи кликнете на копчето 'продолжи со купување'
Чекор 7: Внесете ваши податоци 'Податоци за купувачот' . Ако купувачот е исто лице со примачот штиклирајте го полето 'Примачот е ист со купувачот?' и податоците автоматски ке се пополнат кај примачот . Доколку примачот е друго лице внесете ги неговите податоци во полето  'Податоци за примачот'
Чекор 8: Одберете датум на кој сакате да се изврши  испораката  
Чекор 9: Внесете ја пораката која сакате да биде напишана на картичката за порака,
штиклирајте го полето 'Се согласувам со условите и полтиките на купување' и кликнете на копчето 'Купи'
Чекор 10: Внесете ги вашите податоци од платежната картичка за да може да се изврши плаќањето
Чекор 11: Откако ќе го извршите плаќањето ќе добиете порака "УСПЕШНА ТРАНСАКЦИЈА"  и потврда за вашата нарачка на вашиот емаил кој сте го оставиле за контакт.
*** Доколку не добиете потврда за "УСПЕШНА ТРАНСАКЦИЈА"  значи дека имало проблем при нарачката и истата не е реализирана. Во овој случај проверете да не имате ограничување на лимитот за интерент плаќање од банката издавач на вашата картичка, проверете да не сте направиле пермутација на броевите при внесувањето на податоците од вашата платежна картичка, проверете ја состојбата на вашата платежна картичка и обидете се повторно да ја направите нараката. Доколку ви е потребна помош Ве молиме контактирајте не на следниот телефонски број 070272728 или емаил info@cityflowers.mk

Совети за одгледување и промоции?