Драги корисници, Услугата Испорака ден за ден на 08.03.2019 нема да биде достапна. Од таа причина за испорака на 8 Март , Вашите нарачки потребно е да ги направите од денес па најдоцна до 07.03.2019 год до 14.30 часот. Нека е Честит Денот на Женатa <3

City Flowers Skopje

ЦВЕТНИ ДИЗАЈНИ ЗА СВАДБЕНИ ПРОСЛАВИ

Ја пронајдовте вашата сродна душа, Ви честитаме и Ви посакуваме безброј среќни заеднички моменти :) Со оглед на тоа дека ова е еден од најважните денови во Вашиот живот, наша голема одговорност е да Ви овозможиме одлично цветно доживување и одлично искуство со нас.

Едноставно пополнете ја формата во продолжение и ние ќе Ве контакитраме во наредните 48 часа со цел да закажеме средба на која ќе поразговараме за Вашите идеи и желби, и како резултат да ги дизајнираме најубавите свадбени цветни дизајни, само за Вас!

Вие погрижете се за свадбениот фустан, а цвеќето оставете ни го нам.

Порачај букет до 14:30 за испорака истиот ден!

Совети за одгледување и промоции?