Драги корисници, Ве известуваме дека поради летните одмори сервисот на City Flowers нема да врши испорака од 15.06. до 24.06.2019 год. Ви благодариме на разбирањето :)

City Flowers Skopje

НАСТАНИ

Од изработка на секаков тип цветни дизајни до изнајмување на саксиски растенија за саеми, конференции, музички настани, родендени... слободно контакитрајте нè во секое време, а ние ќе дојдеме да го направиме Вашиот настан според Вашата замисла.

Порачај букет до 14:30 за испорака истиот ден!

Совети за одгледување и промоции?