Драги пријатели, Ве известуваме дека вашите нарачки за Денот на жената 8 МАРТ можете да ги направите од денес па најдоцна до 06.03.2024 Среда до 08.00 часот. Нека е честит празникот <3

City Flowers Skopje

Вечни Рози

Нeма ништо поубаво од прекрасна роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Подарете ја оваа висококвалитетна роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

слика од Жолти Вечни Рози ново залиха
слика од Лила Вечни рози ново залиха
слика од Розе Вечни Рози ново залиха
слика од Циклама Вечни рози ново залиха
слика од Бели Вечни Рози ново залиха
слика од Црни Вечни Рози ново залиха
Црвени Вечни Рози

Нeма ништо поубаво од прекрасна црвена роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна црвена роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.
слика од Жолти Вечни Рози ново залиха
Жолти Вечни Рози

Жолта роза - симбол на пријателство, радост, среќа и слобода, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна жолта роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.
слика од Лила Вечни рози ново залиха
Лила Вечни рози

Нeма ништо поубаво од прекрасна роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна лила роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Можете да изберете помеѓу две големини M и L. Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.
слика од Розе Вечни Рози ново залиха
Розе Вечни Рози

Розевите ружи се симбол на благодет, нежност, почит, среќа и радост.
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Можете да изберете помеѓу две големини M и L. Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.
слика од Циклама Вечни рози ново залиха
Циклама Вечни рози

Нeма ништо поубаво од прекрасна роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна роза со циклама боја, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Картичка за лична порака е вклучена.

1350 0 ден.
слика од Бели Вечни Рози ново залиха
Бели Вечни Рози

Нeма ништо поубаво од нежна бела роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна бела роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Можете да изберете помеѓу две големини M и L. Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.
слика од Црни Вечни Рози ново залиха
Црни Вечни Рози

Црна роза, совршена во секој дел од своето постоење. 
Направете храбар чекор и подарете ја оваа висококвалитетна црна роза, внимателно зачувана на врвот од својот цут, со цел Вашите сакани да можат да уживаат во нејзината убавина цела година.

Можете да изберете помеѓу две големини M и L. Картичка за лична порака е вклучена.

1950 0 ден.

Совети за одгледување и промоции?