City Flowers Skopje

Пригоди - Нова Година

слика од Новогодишна кутија со Poinsettia залиха
Новогодишна кутија со Poinsettia
Новогодишните празници се на прагот, а магијата на споделувањето среќа и подароци веќе започнува.
Испратете честитки за поубава и поуспешна наредна година, до секој ваш пријател или бизнис соработник и искажете ја Вашата почит, благодарност и желба на еден поинаков начин.
1890 0 ден.

Совети за одгледување и промоции?