Драги наши пријатели, Ве известуваме дека вашите нарачки за Денот на Вљубените е потребно да ги направите најдоцна до 11.02.2023 Сабота до 12.00 часот. Ви посакуваме мноооогу љубов :) <3

City Flowers Skopje

Податоци за рекламација

Ве молиме пополнете ги следниве информации во формата за рекламација

Captcha

Информации за рекламација

Нашата цел е да бидете комплетно задоволни со цвеќињата кои ги купувате од кај нас и правиме се да излеземе во пресрет на секое барање. Ако цвеќето не е доволно свежо или пак оштетено воопшто не го испраќаме или продаваме. Квалитетот е еден од нашите водечки вредности и ние со гордост стоиме позади тоа.

Доколку од било кои причини не сте задоволни од испорачаното цвеќе Ве молиме пополнете ја оваа контакт форма за рекламација, во текот на истиот ден кога е извршена испораката.

Откако ќе ја разгледаме вашата рекалмација, ако е одобрена ќе ви бидат рефундирани вашите средства или ќе ви биде испратено ново цвеќе.

Рефундирањето на уплатениот износ ќе го извршиме директно на платежната картичка, односно трансакциска сметка од која е извршена првичната нарачка во рок од 14 дена или порано.

Совети за одгледување и промоции?