Почитувани, Услугата Испорака ден за ден на 08.03.2018 нема да биде достапна. Од таа причина за испорака на Денот на Жената 8-ми Март Вашите нарачки потребно е да ги направите најдоцна до 07.03.2018 до 14.30 часот. Ви благодариме на разбирањето.

  • Испрати радост за
    8-ми Март

  • КУЛ БУКЕТИ
    ЗА СЕКОЈА ПРИГОДА

Најдобар начин да испратиш љубов !

City
Flowers

Се радувам што сте тука да се запознаеме. Јaс сум Ивана, економост по професија, цвеќар по љубов.
Нашата приказна
Саксиските растенија, цветни или зелени, се одличен подарок за секого. Нарачајте саксиско растение и направете го некому денот поубав и повесел.
Повеќе
Ако сакате да подарите проверен и вистински подарок, никогаш не можете да погрешите со испорака на прекрасен букет свежо цвеќе.
Повеќе

Направете го овој 8-ми Март посебен на оние кои најмногу Ви значат. Искажете ја Вашата љубов и почит на уникатен и поинаков начин. 


Повеќе

Наш предлог

Симболика и Значење на Боите на Розите
Дел 1: Црвени Рози, Која е нивната симболика и кои се најсоодветните пригоди за да ги подарите   Црвените рози се универзален симбол на љубовта и страста и се несомнено најподаруваните цвеќиња. Токму и поради оваа причина нивната цена може да порасне и до 200 проценти во одредени периоди,...
31/01/2018
blog image

Порачај букет до 14:30 за испорака истиот ден!

Совети за одгледување и промоции?